Customer Services

Veel vragen kunnen ook beantwoord worden door een kijkje te nemen op de pagina met veelgestelde vragen (FAQ).

LEVERINGSINFORMATIE
Snelle levering, want over het algemeen leveren we alle producten uit voorraad. We verzenden dagelijks van maandag t/m vrijdag en versturen voor zover mogelijk goederen zodanig dat deze door de brievenbus kunnen. Dan hoeft er niemand voor bezorging aanwezig te zijn. Voor levering werken we samen met PostNL en DHL.

PRIVAYC & SECURITY
Ansmann.nl draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt om bestellingen te verwerken. Uitsluitend aan derden die bij de uitvoering van de bestelling betrokken zijn verstrekken wij de hoogstnodige gegevens. Persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht.

Wij zullen op uw verzoek desgewenst gegevens wijzigen of verwijderen. Op verzoek kunnen wij u ook een overzicht geven van de gegevens die wij registreren. Het gaat hierbij om de volgende informatie:
- Contactinformatie; telefoonnummers, emailadres
- Naam, adres (en eventueel afwijkend verzendadres)
- Orderhistorie
- Eventuele e-mail communicatie

Creditcard informatie en bank of gironummer leggen wij niet vast!

RETOUREN & ZICHTTERMIJN
U heeft een zichttermijn van 14 dagen. Dit houdt in dat u artikelen die u via ansmann.nl heeft aangeschaft binnen 14 dagen na ontvangst terug kunt sturen, mits deze niet gebruikt zijn en zich in oorspronkelijke en onbeschadigde staat bevinden. Dit houdt in dat verpakkingen zo mogelijk ongeopend dienen te blijven.

Voordat u artikelen retourneert, dient u in het bezit te zijn van een RMA nummer. U ontvangt deze nadat u ons digitaal heeft laten weten een bepaald artikel te willen retourneren. Maak hiervoor gebruik van ons ONTBINDINGSFORMULIER.

Vervolgens stuurt u het artikel binnen 14 dagen retour in de originele verpakking, vergezeld van de originele factuur/pakbon. Vul alstublieft op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour in plus het RMA nummer en stuur het artikel goed verpakt en voldoende gefrankeerd naar:

Ansmann.nl Retouren
Eigen Haard 36
8561 EX BALK

De kosten voor het verzenden en eventuele verzekering van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons geweigerd. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Ansmann.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van geretourneerde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed. Wanneer wij alles in goede orde hebben ontvangen en betaling voor de goederen reeds vooraf was voldaan, betalen we u uiterlijk binnen 30 dagen terug.

Onderstaand een aantal belangrijke uitzonderingen!:

-Producten die zijn aangeschaft voor professioneel/zakelijk gebruik en/of door een onderneming, stichting, vereniging of enig ander rechtspersoon komen niet in aanmerking voor deze retourregeling.

-Artikelen die op verzoek speciaal zijn besteld kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

-Producten als batterijen, accu’s en overige artikelen voor frequent huishoudelijk gebruik kunnen niet meer worden geruild of geretourneerd zodra de verpakking is geopend.

VERZENDKOSTEN
Wij rekenen geen verzendkosten voor afleveradressen in Nederland, mits u voor minimaal dertig euro bij ons bestelt. Voor kleinere orders is een toeslag van € 3,95 van toepassing.

Verzend/orderkosten voor afleveradressen buiten Nederland bedragen € 7,95. Bestellingen van vijftig euro worden gratis verzonden.

VEILIG BETALEN
Naast veilig betalen is ook betaalgemak bij Ansmann.nl vanzelfsprekend, we hanteren daarbij verschillende opties. Het betaalplatform Pay.nl is onze vertrouwde verstrekker van veilige online betaalmethodes.

ALGEMENE VOORWAARDEN
Op al onze leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Ansmann AG

Hebt u een vraag of opmerking over het bedrijf Ansmann zelf? Of over een artikel welke u niet via deze webwinkel hebt aangekocht? Dan verwijzen wij u naar Ansmann Services. Klik hier om contact met hen op te nemen.